Wie ben ik

Mijn naam is Ruud de Vries, geboren in Emmen, getogen in Coevorden en afgestudeerd in Groningen waar ik Nederlands Recht heb gestudeerd. Na zeven jaar bedrijfsjurist en vier jaar leidinggevende bij een grote gemeente te zijn geweest heb ik het plan opgevat om een eigen bedrijf op te zetten. Gedreven door passie voor muziek, heb ik een muziekfacilitair bedrijf iogezet in Groningen. Dit bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste facilitaire centra in Noord Nederland.

Dat ging (en gaat) uiteraard met vallen en opstaan. Dankzij een netwerk van kundige mensen om me heen heb ik mijn pad kunnen vinden naar omzetvergroting en consolidatie. Ik heb geleerd welke handelingen tot resultaat leiden en welke niet. Alle stadia van een startende onderneming heb ik doorlopen. Zodoende ben ik ervaringsdeskundige. Om in de muziektermen te blijven “Pur Sang”

Dankzij mijn opleiding benader ik vraagstukken op een analytische en kritische wijze. Door mijn ondernemerschap kan ik deze benadering omzetten in praktische oplossingen.

Nu is het tijd geworden om deze kennis en kunde door te geven zodat u hiervan kunt profiteren.

Contactinformatie

mail: info@startadvies.info
telefoon: +31-6-12183689