Wie bent u

U denkt erover om een eigen bedrijf te starten, of u bent al gestart en u komt uitdagende vraagstukken tegen op uw pad. De oplossing van die vraagstukken kan voor een deel gevonden worden in het vinden en bespelen van een klankbord. Met andere woorden: “praat erover met iemand die de klappen van de zweep kent”. Op die manier komt u tot nieuwe inzichten die kunnen leiden tot aan andere aanpak met een ander resultaat als gevolg.Dat geldt voor de startende ondernemer maar ook de reeds gevestigde ondernemer!

Wat mag u van mij verwachten

In eerste instantie zal ik voor u een klankbord zijn. Ik biedt een luisterend oor en stel u kritische vragen, waardoor u min of meer gedwongen wordt na te denken over uw situatie of uw vraag.

U krijgt van mij advies toegesneden op uw situatie, waarbij voorop staat dat u zelf uiteindelijk zult moeten handelen. Advies van de zijkant dus, ook wel coaching genoemd.

Indien nodig verwijs ik door naar een specialist. Te denken valt aan een mediator, fiscalist, notaris, jurist of accountant.

Tenslotte bied ik u nazorg in de vorm van een evaluatiegesprek. Tijdens dat evaluatiegesprek kan bekeken worden of bijsturing nodig is.

Indien gewenst kunnen de gesprekken bij u op uw bedrijf of op een door u gewenste locatie plaats vinden.

Contactinformatie

mail: info@startadvies.info
telefoon: +31-6-12183689