Intake

Het intake gesprek is bedoeld als kennismakingsgesprek en tegelijkertijd een verkenning van de vraagstukken waarmee u zich geconfronteerd ziet én de mogelijke oplossingen ervan. Het intakegesprek is gratis duurt ongeveer een half uur.

Quick Scan

De verkenning van uw vraagstukken leidt tot een quick scan. Meestal zal de quick scan al tijdens- of naar aanleiding van het intakegesprek worden gemaakt. Soms is een half uur niet voldoende en is een tweede gesprek nodig om de quick scan af te kunnen geven. Afhankelijk van uw vraag wordt er gekeken naar sterke en zwakke aandachtspunten, uw concurrentiepositie en marketingtools…

Advies

Aan de hand van de quick scan zal ik met u bekijken welke wensen of oplossingen voor de korte en lange termijn haalbaar zijn.
De vraagstelling of oplossing kan ingewikkeld zijn. Zelfs zo ingewikkeld dat ik u verwijs naar een specialist. Met een aantal specialisten heb ik afspraken kunnen maken zodat u in aanmerking komt voor een prijskorting op de geboden diensten. Uiteraard staat het u geheel vrij om daar al dan niet gebruik van te maken.
Met de volgende specialisten heb ik een kortingsafspraak kunnen maken

  • Notaris:
  • Fiscalist:​
  • Advocaat:​
  • Accountant:​
  • Mediation:​
  • Marketing:
  • ICT:​

Coaching

De coaching houdt in het adviseren van afstand (of zijkant). De coaching kan door middel van gesprekken, maar ook door middel beoordeling van producties (brieven/ aanvragen/ mailverkeer).
Ik zal proberen u te prikkelen en te stimuleren daar waar nodig om de vaart er in te houden.

Rapportage

Van de gevoerde gesprekken (inclusief intakegesprek) wordt een kort verslag gemaakt, waarin ook de korte adviezen zullen worden opgenomen. Deze rapportage kan voor u als handleiding dienen, want u kunt teruglezen of de verwachte ontwikkelingen ook daadwerkelijk zijn gerealiseerd.

Nazorg

De gesprekverslagen of rapportage worden in een eindgesprek samen met u besproken. Zijn de verwachtingen gerealiseerd? Waarom is het niet gelukt? Is er bijsturing nodig? Samen bekijken we de mogelijkheden. Ook het evaluatiegesprek is net als het intakegesprek gratis.

Contactinformatie

mail: info@startadvies.info
telefoon: +31-6-12183689